Jul 27, 2011

GA Sempena Ramadhan By Cik Gugu

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

Hello readers..tengah buat ape tuh?? blogwalking lagi? untuk tambah follower? ahakz..meh sini dengar ape aku nak kabo kat hangpa semua..aku join GA lagi..hehe..kali nih datangnya dari Cik Gugu..apa? korang nak join jugak ke??kalau korang nak join jugak, korang klik je header kat bawah nih okai??


GA kali nih sangat senang je..apa yang diperlukan just nama, umur and pekerjaan..

Okai, aku syahirah, umur 22++ *heh 11 august nih baru lah masuk 23* (motip bagitau besday??) and kerja aku dok goyang kaki kat rumah je..ahahah *pssttt baru habis belajar lerr*

Sampai sini dulu..sekian, assalamualaikum~
~((: terima kasih sudi baca :))~

4 comments:

..cik gugu.. said...

heeeeeee tq join sis ;)

DoodleLicious said...

gud luck ^_^

Sha said...

tq cik cempaka ^_~

..cik gugu.. said...

dear..

u menang
http://akudanchenta.blogspot.com/2011/08/pemenang-ga-sempena-ramadhan.html

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz