Jul 25, 2011

Dudel FREE!!!

Bismillahirrahmanirrahim

AssalamualaikumCute x dudel nih?? cute kan..dgn rambut tebal dye..wuahh chomey glerrrrr...kalau boleh tampal dudel chomey lotey nih kat blog aku kan best..

Beruntungnya empunya blog (Cik Cempaka) reti buat dudel-dudel chechomey macam nih..even singgah blog dia pun, banyak dudel chomey-chomey..Cik Cempaka, saya nak satu boleh?? alaaa boleh la Cik Cempaka..boleh la..boleh ye *mengharap nih*?? hehe

Kalau hangpa semua tak percaya apa yang aku katakan..haaa hangpa semua pergi terjah blog Cik Cempaka, gerenti hangpa semua mesty tertarik habisssss dengan dudel-dudelnya yang cute-mute tuh..tengok header Cik Cempaka pun dah tertarik, apetah lagi dudel yang lain kan..hehe..meh-meh jom terjah blog dia reramai..bawak sekali sedare mare..hoho

Cik Cempaka, saya nak dudel autumn yer...(betul nih, nak sangat tau..cute lorh) hehe..

Ohhh siapa yang nak..cepat-cepat tau..coz tarikh tutup dia 28 July 2011 nih !!

Sekian~
~((: terima kasih sudi baca :))~

2 comments:

DoodleLicious said...

Haiii

Thanks ya memeriahkan majlis

Hihi, kalo ada rezki kamu, dapat lah nanti ek ^^

Sha said...

Hye Cik Cempaka..

saya harap saya ada rezki..amiin~
*nak jugak doodle comey tuh* amiin~

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz