Jul 24, 2011

Contest : Kalau Masa Boleh Diputarkan Aku Akan..

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

Hari bila entah *tak ingat* aku buat blogwalking, sekali tuan blog yang aku jumpa buat contest.. yeayy! ada contest lagi..! baru hari nih ada masa nak join..sebelum-sebelum nih, dok tangguh-tangguh je..jom pakat ramai-ramai join contest nih!!..biaq tuan punya blog pening kepala nak pilih pemenang..ahahah *gelak jahat*

Hangpa semua yang tersinggah-tersesat-terjejak kat blog usang nih, kalau ada masa, kalau sangat rajin dan sangattt suka join contest-contest nih, jangan segan silu klik mana-mana banner *akan ku sumbatkan nanti* tau for further details!!



Menurut contest nih, kalau masa boleh diputarkan..apa yang akan kita buat? haaa nak tau apa yang aku akan buat??...

Ok-ok, kalau masa boleh diputarkan, aku akan buat betul-betul masa interview jpa untuk course farmasi untuk pergi luar negara..menyesal tak buat betul-betul dulu..kalau tak, mesti aku dah ada kat mana-mana ceruk dunia..dan yang pasti bukan kat malaysia..heheh..nanti, kalau cuti summer, boleh pergi jalan-jalan dalam negara tuh tak pun, pergi negara lain..tangkap gambar banyak-banyak...hahaha..jeles tau tengok kawan-kawan/orang lain belajar kat luar negara..sob sob..heheh..tapi nak buat macam mana, rezeki aku bukan di bumi orang putih..walau macam mana pun, aku tetap mengikuti kursus farmasi di UKM, Kampus KL :D dan dah habis dah pun..hehehehe

Now, aku nak tag mereka :
  1. syazliyana
  2. sweet lollipop

Ops hampir terlupa plak..tarikh tutup 1 August 2011 :D

Done! Sekian~
~((: terima kasih sudi baca :))~

7 comments:

Ku Azhar said...

perghh!! gud luck! hehehe...eh2..dh follow ku blm?
ku follow blk ye...done..yg 36 tu :p

gud luck k..thanks for joining

Sha said...

ahakz..orang dah folo Ku meyh..awl2 folo, cme xinform jer..hukhuk =p

Amanina Azizan said...

Gud luck sha..

hehe... skunk an amani ngah cuti summer ..ary tuh gi spainn.jgn jeles...hahahah lariiiiiiii :P

Sha said...

Amani!!!!!!

Awk mmg sengaja!! sy jelezzz gilerzzz nih..hohoho

Syaz Liyana said...

oo..sy di tag..hehye

Sha said...

yurp liyana..join yer..mcm fun jer :)

Amanina Azizan said...

http://amanithecraziest.blogspot.com/2011/08/pemenang-contest-kmddak.html

Senarai pemenang contest Kalau Masa Dapat Diputarkn aku akan...

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz