Oct 28, 2011

Serbu

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum




Nampak?



Ape lagi..pergilah serbu ramai2!!!!!!



Confirm ramai umat manusia :))


~((: terima kasih sudi baca :))~

15 comments:

DoodleLicious said...

pergghhh sampai 70% tu..tak mungkin tak serbu ^__^

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow blog nie follow blk http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

cik violet said...

kalau ak xpg kot..haha..sesakkk ;p

Abg Stalker said...

kata je 70%..pastu ltk hrga mahal2,then ada 70%.ble da dipotong sbnrnya tu la hrga asal bju tu.

**::CIKNUURUL::** said...

wow!,.huhu,.tp CN jauhh,.

ILA HonEyBuNNy said...

esok last serbu.....ehheheh

teratai said...

dah 'pokai' habis borong barang di pasar baru bandung...heh,heh,heh...

Aiisyah Gazali said...

wow~ byknya diskaun :D

syahirah said...

@Doodle: mmg rugi kalo x serbu esp 4 those yg kaki shopg tuh..hehe

syahirah said...

@CV: same with me meyh..ak pn xbape suke sesak2 nih..pening cepat..hehe

syahirah said...

@Abg Iz: macam pernah terkena jerk..hekhek

syahirah said...

@CN: ala shiannye..xde rezki CN la tuh...xpe2 mybe nxt time ke :))

syahirah said...

@iLa: tuh la pasal..kena rebut peluang cpt2 :))

syahirah said...

@teratai: hekhek..pasar baru mmg..once pergi, rs mcm nk borong sume jer..rs mcm nk pergi lgi je nxt time..xpuas :))

syahirah said...

@Aiisyah: tuh la..kalo ade smpi 80% mesty lagi syiox :))

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz