Oct 6, 2011

Pesuruhjaya Sumpah Cakap....

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum



Pesuruhjaya Sumpah cakap....bakal2 doktor jangan mintak Putrajaya Hospital..sebab doktor2 kat Hospital Putrajaya tuh sombong2 belake...kehkehkeh...nih pun sebab laporan dari orang ramai...



Jadik, sesape yang planning nak amek course medic/tgh belajar medic skrg nih..nanti masa isi borang penempatan, jangan letak Putrajaya dalam choice korang yerrrr..nanti tak pasal2 di cop sombong...hohoho..even me pun, dye tak bagi keje kat hospital putrajaya tuh..ahahahah...well, uncle, wut can i say kalo rezeki saya dah memang kat sana :)



Ingat tuh!! JANGAN LETAK PUTRAJAYA DALAM PILIHAN PENEMPATAN KORANG!!!



Oklah nak bgtau tuh jer..chow dulu yerr..assalamualaikum~


p/s: tapi sy xpernah kesah..lantak la..sy tetap nak PUTRAJAYA!!! dekat ngan rumah..bley save duettt banyak woo..


~((: terima kasih sudi baca :))~

4 comments:

BiQa HatmiN said...

ai...macam tu sekali ker? awatnya boleh sombong macam tu....haha

cik violet said...

nape?

Misz Nuriz said...

errr, ye ke???

Sha said...

knp? jgn di tanya sama guwe..tanya e2 uncle pesuruhjaya sumpah..heheh

mgkn dh pernah der pglm kot..wallahu'alam..

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz