Oct 26, 2011

Ben Ashaari Dan Rakan Blogger

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Memandangkan cuti deepavali nih..bertemankan hujan lebat kat luar tuh *fuhh syiok*..rasa nak join pulak segmen Bro Ben..*mcm dh broadband plak..hoho-jangan mara der, gegurau jerk*



First time sbnrnye join segmen dr blogger famous tuh..slame nih..dok pandang dari jauh je..ahaha





Blog picisan nih tak ada apa sangat lah..more to share info2..*sharing is caring wut..ahaks*..



Tak dinafikan blog nih juga dijadikan tempat meluah rasa selain sharing info..tapi tak de lah semua benda nk d ceritakan..its just not me..kdg2 nak cite ngan kawan..dyorang busy manjang..bukan masa dyorang to spend all the time utk dgr luahan kita je..they do have their own life jgk kan yang nk kena jaga :))



Bila dah ramai kenal bloggers, eventhou dalam alam maya jer, but it's fun..macam in reality pulak..really! *it s better late than never kan? hoho*



So..bloggers outhere!...xnak ke kenal saya? ahaks..*bajet giler!!*



Kenapa berblogging???



Hmmm dat one..banyakkk sangat info yang boleyh dapat..dari seluruh pelusuk dunia lah..dari sekecil2 info ke sebesar2 info..dari info hal keduniaan sampailah keakhiratan..



Idola?



Bro Ben? ahaks..Bro Ben, saya baru kenal meyh..mungkin 1 hari nti, tersenarai dlm idola sy ke..well, we'll see..hoho...tapi setakat nih, idola saya Kereta Mayat & Hilal Asyraf (LangitIlahi) ...



Kenapa mereka? terjah lah blog dyorang kalo nak tau kenapa saya suka mereka :))



Adios..selamat berholiday :))


~((: terima kasih sudi baca :))~

27 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...samalah kita dulu berblog ni tak aktif sangat...entri pun kadang sebulan sekali je publish...skrg tiap hari ada.

rebellion said...

macam2 aktiviti si ben ni buat, takpe la kan, kalo dia buat ade sambutan. Tahniah bro sebab dah lama berblogging.

ILA HonEyBuNNy said...

lama jugak tu 3 tahun dah....hehe...ila xsampai g 3 tahun..hehe

cik violet said...

nak kenal bole? haha..dlu ak suka kereta mayat tu..lepas tu da xfollow .. ;p

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

dtg singgah sini dari segmen sama. done follow u.

syahirah said...

@CV: eyh2 boleyh sangat lah awak...meyh la kenal ;)) awutnye tak folo lagi? kereta mayat best ape..hihihi

Faz Abas said...

semoga kita semua menjadi muslim yang bertambah baik setiap hari, InsyaAllah :)

jemput singgah juga ke blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com.

DoodleLicious said...

Haiiii ;D

rajin join segment Ben...

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Abg Stalker said...

skrg ni musim hujan je.layan apa pun sodap. ;)

syahirah said...

@Doodle: hehe suke2 CC..kata pun 1st time :))

syahirah said...

@Abg Iz: betul2..pekena hot choc/kopi panas cicah biskut lemak pun masyuk gk tuh :))

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

aRa ❤ aFiq™ said...

knjungan bls kt cni dr segmen sama :)

Aiisyah Gazali said...

singgah. salam perkenalan :D

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

masz86 said...

Salam kenal...
Singgah dr segmen yg sama...

Encik Bedak Sejuk said...

membalas kunjungan anda kembali... follow u back :D

mishnurlin said...

terjah kembali yer.. maap sebab lambat datang melawat.. :)

Paris Lipton said...

hihi singgah juge...slm kenal :)

HasrulHassan [HH] said...

Kereta Mayat memang blog dakwah santai yang seronok dibaca.

Aku DaN SeSuAtU said...

sekadar persinggahan mencari secangkir ilmu

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz