Oct 21, 2011

Musykil Dengan Produk Terbaru Apple

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Oh-owww sudah pukul 3 pagi daa..




Ada sesiapa yang tak tidur lagi?? atau mungkin baru bangun? *bagus kalo bangun untuk buat tahajjud..hehe*



Korang buat ape ea memalam bute macam nih masih depan lappy lagi? ish2...dah2 pi tidur la ;b



Eyh, sebelum tuh..jangan tidur lagi...meh2 saya nak tunjuk something
cool..superb..amazing..gempax habis lah!



Jeng-jeng...







See? lappy Apple keluaran terbaru!!!!



"Style tak lappy pakcik? Kau ada?" ahaks



Tak yah nak keluar duet riban2 kalo nak beli lappy...dye sendiri bijak..guna polisterine pun boleyh ;)) ngehehehe



Korang pun bley jadik bijak gak wut..tiru je ape yang pakcik nih buat..hohohohoho...*tak nak apple pun tak ape...compaq, hp, acer, lain2 pun boleyhhh..ngeh3*



Okeyhlah..time to sleep! mornyte guys :))



Assalamualaikum~


~((: terima kasih sudi baca :))~

8 comments:

uwmaisarah said...

fuyohh, terbaeekk :DD

fuad ansari said...

ini macam punya apple, mmg kenyang perut.. (",)

Juliet_iRa~" said...

haha..
kelakarnyaa...;p
but nice!heee

Syahirah said...

@maisarah: hehe..memang tak diragui :))

Syahirah said...

@Fuad: ahaks..itu sudah tentu bro!

Syahirah said...

@Juliet: hoho tuh la, 1st time saya tengok pun, dah gelak habis..ngeee~

yen(toka ziizokukuto) said...

lappy yang ni,,buat kita kenyang :)

Syahirah said...

@yen: absolutely! hehe

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz