Oct 27, 2011

Maaf

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


For those yang singgah & folo blog saya lately *especially dari segmen Bro Ben*..saya minta maaf sangat2..saya tak dapat singgah balik dalam waktu yang terdekat nih..*even yang lain2 pun, saya tak sempat nak singgah lagi..*sigh**



Thanx sudi folo :)) jasamu dikenang..hehe



Jiwa dan minda tengah bercelaru sekarang nih..macam tak berapa center..



Bila diri dah kembali stabil..dah jadik orang balik...dah center balik..insyaAllah saya singgah...promise!



Jangan risau yer..tunggu aje kedatangan ku nanti..hohoho



Nanti jangan lupa la sedia kopi panas dengan biskut lemak barang 4 5 keping..hahaha *kata datang bertandang..haruslah kan dijamu..hehehe*



Tak sedia, siap korang!! Tak nak follow..ahaha



Jumpa lagi, insyaAllah..assalamualaikum~


p/s: nak blogwalking ke blog2 followers pun xsempat =((..nti ada masa, saya terjah yer..


~((: terima kasih sudi baca :))~

8 comments:

cik violet said...

bizinye dia smpi xsmpt nak singgah..hehe

syahirah said...

tgh pening skrg nih..
celaru habis..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhe....meh3...ila ada masak nasi goreng neh..jemput makan..ehhehe

iszieylyanziy said...

hehehe,,jgn celaru sangat

cik violet said...

pe yg penin nye..haha

syahirah said...

@iLa: hehe..jauhhh..mcm mane nk mkn..=p

syahirah said...

@isz: dh xbley nk kate ape bile si celaru tuh dh menghinggap..hekhek

syahirah said...

@CV: banyak perkara bermain d kepala/minda..tuh yg pening..dgn xcukup tdo lagi..hekhek

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz