Sep 30, 2011

Semua Pakat Tayang Gambar Konvo Lahaiii

Bismillahirrahmanirrahim


Assalamualaikum



Kat facebook tuh jenuh+letey tengok budak2 yang dah konvo dok tayang gambar konvo..*ehem2 macam ader unsur2 jeles je?? ape kesss sha??*



Jeles la sangat...nak jeles apenya kalo saya pun dok tayang gak..ahahah..tapi bilangan gambar nye tak der lah sebanyak yang macam dyorang tayang kan..adelah dalam brape kerat je..cukup la tuh kan dari tak der langsung...hohoho



Nak banyak2 tayang buat ape..buat semak page jer..hehehe *kang tak pasal2 jadik kes santau pulak* hohoho macam ader je orang nk santau kau sha..eyhhh mintak dijauhkan lah..amiin



Yelah..camera kita bukan macam camera orang lain..nikon touch screen je lah pun..bukan DSLR gabak besar hitam tuh..*haaiiii tunggu masa dan duet nak mari je nak miliki DSLR tuh..der sesiapa yang baek hati-bermurah hati nak belikan DSLR utk saya???* konpem lah tak ada..tak yah lah nak berangan-berharap sangat sha..!!



Cakap banyak pun borink gak..dah lah..meh sini nak share barang 3 4 keping gambar konvo yang sempat di snap..











Yang kat bawah nih eksklusif sket....graduan kecil ;)





Cukup2 lah tuh kan cuci2 mata ttgh malam bute nih..



Nak tidur lah..ohhh ye, sebelum terlupa..sdikit info nak kongsi sket ngan korang..


Kalo tidur kurang 4 jam semalam boleyh meningkatkan risiko serangan diabetes type 2..sebabnye??? ader kajian yang dilakukan oleyh omputih..individu yang tidur kurang drpd 4 jam, paras insulinnya bakal menurun sbyk 25%...


Tau ape insulin?? bagus lah korang!! tak tau??? nanti tanya atok Google ea..


Tak boleyh tidur?? insomnia?? tambah aje kat sarapan korang dengan kayu manis...why??? bcz kayu manis dikatakan boleh merendahkan paras gula :) even....banyak je kajian yang dilakukan ke atas kayu manis utk membuktikan keberkesanannya dlm menurunkan paras gula :)


Tapi....kena ingat jugak..segala penyakit Allah yang cipta..dan Dia jugalah yang menyembuhkannya..dan sbgi hamba-Nya, kena ikhtiar+usaha+doa+tawakal untuk merawatinya...wallahu'alam



Okeyhlah....kita dah tengok gambar...kita dah cekup ilmu sket..jadi ape tunggu lagi?? moh la rapatkan saf...berjemaah tido ramai2..wawawa



Sekian, assalamualaikum~


p/s: my fren dulu buat thesis pasal tablet untuk orang yang menghidap kencing manis..tablet tuh guna serbuk kayu manis sbgi bahan aktif..



~((: terima kasih sudi baca :))~

10 comments:

BOM321 said...

HAI! Jom layari...
Hiburan, Informasi dan Berita disini > Blog BOM321
Gambar, Gosip dan Kisah Artis disini > Blog Gosip321

Fatin Mraz said...

nite2!..

RinsyaRyc said...

wah.. dah grade mesti best ^^


http://bulatmata.blogspot.com/

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hm..sehr tdo cm baby lmanya.yg tu apa kes.haha

Sha said...

@Abg Iz: eyh, bila pulak mse nye sy tdo shari..jauh skli mcm baby =p

Sha said...

@Rin: opcozzz!! ngeehehe~

ILA HonEyBuNNy said...

haipp...hehe...xpa2..tahun depan ila lak nak tayang gambar konvo...hehe


comeii graduan kecil tu..

Sha said...

@ILa: hehe..xpe2 sy tunggu gbr konvo dr awk..insyaAllah

Cik Aqilah Wardah said...

tahniah sha!!

tak sabar jugak nk konvo.. taun dpn, insya Allah... doakan ye!! :)

Sha said...

@Aqilah: tq qila..insyaAllah taun dpn turn awk plk :)

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz