Sep 11, 2011

Yeayyy!! Tak Sabarnya Nak Berkhidmat Untuk Korang..Korang..Dan Korang Semua...

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


HAHAHA..ayat controversial giler!!...Alhamdulillah penantian saya berakhir...syukurrr..terima kasih Ya Allah..


Pagi tadi i've been contacted by my fren yang dari kelantan..telling me about surat..what surat?? it's actually surat dari SPA..surat tawaran perlantikan tetap jawatan pegawai farmasi gred U41...


Later, my fren dari johor mesej saya kat facebook...asking me the same thing..samada saya dah dapat surat atau belum...*really! tengah dalam mood excited ni..heee..just cant wait to share it with u guys...huhu*


Well...bila dah sampai 2 orang yang tanya..saya jadik tak sabar lah nak tau..either surat dah sampai rumah atau tak...dengan pecutan sepantas yang mungkin..saya pergi terjah peti surat..hoping that the letter would be there...


And u know wut...syukur giler2 sebab ape yang saya harapkan terjadi..aaaaaaa i m soooo happy and excited right now!!..




I m so sorry kalau ader yang rasa saya nih sanggaaatttt annoying....i dont care dude!!...just i cant control my feeling...lets imagine ea..di saat kawan-kawan korang yang lain hebat-rancak bercerita kat fb tempat posting mana...korang???? korang tengah struggle untuk repeated exam and waiting for the result to come out..ape perasaan korang???


And now..time untuk korang merasai apa yang sepatutnya korang rasai...of courseee lahhh korang akn happy extravaganza kan...kan..jangan nak tipu lah...! memang akan senyum terlebey gula lah....nih belum lagi kaba kat mak ayah..sure tersengih2 depan dyorang nanti...hohoho


Di saat saya menghitung hari untuk meninggalkan bumi Malaysia untuk seketika..perkabaran ini datang..syukur tak terhingga pada -Mu Ya Rabb..


Bila dah dapat surat nih..kena buat banyak perkara..buat medical ckeck up la..itu la ini lah..akan busy and pening sekali gus...and i have to wait for another 2 letters...mintak-mintaklah dapat posting kat Hopsital Putrajaya..amiin~~~ *pray for me guys*


Till we meet again in next entry..sekian, assalamualaikum~


p/s: tak akan menternak lemak + menghabiskan bogheh lagi kat rumah...hehe


~((: terima kasih sudi baca :))~

13 comments:

AmiezaLurve said...

Amin~~ Tahniah mak cik..haha.. *baik pnye bodek*

Princess Nur said...

Alhamdulillah..congrats ye sha!

Fatin Mraz said...

taniah ye sha! =)

Sha said...

@mieza: hohoho..thx nenek!

Sha said...

@Princess Nur: thx kak =)

Sha said...

@Fatin: thx =)

nadzwareina said...

oh.. skrg bru aku phm cite ko.. sory ye syae dulu aku tnya, sbb aku xtau huhu..

kalo dpt mana share ngn aku ye.. aku still mnanti surat dr kkm huhu

Sha said...

@wawa: nahh its okeyh lah dear :) insyaAllah wil tell u..dun worry :)

iPai said...

eh surat tuh bgtau apa ? tak bgtau ke dapat hospital putrajya ? hee

hee, all the best !!

p/s: nak jalan2 mana tuh ?

Edy Zaidi said...

tahniah yer

Sha said...

@iPai:
surat ke-3 nanti baru gtau dpt hosp mane..surat nih jz twrn semate..dgn mcm2 syrt utk terima jwtn tuh..

sy nk fly ke Bandung..shopping timee!! heee

Sha said...

@Edy: thx bro :)

Nurul Mazni said...

alhamdulillah... dear, nak tanye, yang awak dpt tu kerja kan?? awak apply biler yer? sebb sy ade apply gak keje ngan kerajaan.. tapi tak dpt jawapan ag.. memang lmbat yer?

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz