Sep 25, 2011

Pesta Konvo...Ingat Meriah Sangat Lerrrrr

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Semalam pi wedding kawan kat Puchong..alhamdulillah sebuah lagi masjid selamat didirikan..tapii tak sempat nak pi time dye nikah..hukhuk..ape2 pun..semoga berbahagia hingga ke syurga Shira..insyaAllah..amiin~



Nak tunggu member lain..hmmm tak ada maknalah..lambat naa sampai nya..baek wa chow dulu..



Lepas tuh, tetibe plak kawan ajak pi pesta konvo UKM..skrg kan musim orang dok berkonvo sana sini..





Selama 4 tahun kat U..tak pernah sekali pun pi pesta tuh..sadis sangat kan??? huhuhuh..menda buat dekat UKM Bangi..saya stay kat Kampus KL...nama nak jejak Bangi semata2 pi pesta konvo memang tak de maknalah..baek pi rayau2 Jalan TAR carik novel ke, tengok wayang kat Times ke..window shopping kat BB ke..hoho



Dan tetibe mood datang pulak semalam nak jejak pesta konvo tuh...maklumlah dah habis belajar lah katakan..time belajar dulu..memang malas giler nak pi sana..



Sekali jejak...lahhhh macam nih je??? ingat sesak giler lah..ingat padat la booth2 dye..hmmm biasa je lah pun..tak adalah menarik sangat pada saya...orang lain, saya tak tahulah...nama pesta konvo tuh dengar macam...'wahhhh nih mesty besstt nih'..padahal........



That's gonna be my first and last time la pi pesta konvo tuh..takkan dijejaki lagi..wawawa..dan kalau saya tau begini rupanya...awal2 lagi saya dah kata TIDAK!!! hahaha



Tak sabar nye nak tunggu hari selasa nih..WA KONVO BEB!!!!



Tapi yang tak syoknye...sidang last...ingat together dengan fakulti perubatan and fakulti pergigian..sekalikkk dengan fakulti pendidikan dan diplomassssss daaa....fakulti farmasi macam dianaktirikan...sabor je lerr...terlepaslah peluang nak main-main mata dengan bakal2 doktor..kuikuikui *gurau je lerrr*



Tambah tak syoknyeee...warna jubah hijau turqoise yang tak menyerlah langsung dalam gambar...hohoho...tapi syukurlah..akhirnya saya konvo pada masa yang ditetapkan..itu lebih penting..alhamdulillah :)



Sekian, assalamualaikum~


~((: terima kasih sudi baca :))~

2 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

protes sakan ni..haha.slmt berkonvo sha! ;)

Anonymous said...

comel blog ni... :)

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz