Aug 26, 2011

Tips Untuk Kurangkan Bosan Dalam Lif

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum




Kat sini ada beberapa tips yang korang muka jenis tak tahu malu-muka tak ada perasaan bley arr try..bosan-bosan dalam lif tak ada buat ape kan..bek buat perkara yang 'berfaedah' sket..


1- Masa Korang hanya berdua dengan orang yang korang tak kenal, cuit bahu dye! Then, korang pura-pura melihat ke tempat lain..


2. Buat muka menyeringai kesakitan sambil pegang kepala korang dan menjerit "Diam, semuanya diam!"...tak pun.."Pergi...pergi kau dari sini..pergiiiiiiiii!!!!!"


3-Bawalah kamera dan ambillah gambar semua orang yang ada di dalam lif..


4-Korang pura-pura jadi pramugari! Tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan seperti di dalam kapalterbang...


5-Ketika pintu lif menutup, beri pengumuman kepada semua orang. "Bertenang semua, jangan panik, jap lagi dye bukak balik! rilek-rilek ea"...


6-Bukalah beg tangan korang, sambil melihat ke dalam beg tangan, tanyalah "Oksigen cukup tak kat situ?"...


7-Dengarkan suara di dinding lift dengan stetoskop..


8-Buatlah garis di lantai sekeliling korang menggunakan kapur, then bagitahu "Ini adalah area SAYA!! jangan berani-berani nak menceroboh okeyh??!!"


Gerenti...kalau tak ada yang kutuk korang dalam hati, dan-dan waktu tuh jugak korang kena sound pedas..hahah


Sekian, assalamualaikum~


sumber

~((: terima kasih sudi baca :))~

4 comments:

Cik Bell said...

klu buat benda nie mmg ada ciri2 nak daftar wad mental nie.hahaaha :p

nadzwareina said...

lawak seh syae... yg sure aku takkan buat la.. hahahaha

Sha said...

@Cik Bell: haha agak la..kalo nak sgt msuk wad mental tuh, cuba lah try buat..confirm!! dan-dan waktu tuh jgk dftr..ahaha

Sha said...

@wawa: bukan ko je wa, ak pn mmg dah sah2 tak kan buat jgk..hahaha

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz