Aug 4, 2011

Giveaway Edy: Still Beauty

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

First of all, saya nak mintak maaf sangat2 kat Cik Violet..*sorry paah, lambat betul aku respond ajakan ko nih..heee..baru lani aku berkesempatan nak..errr *speechless* nak update pasal nih lah..huhu*

Siapa Cik Violet nih sebenarnya ea?? mungkin ada antara korang yang dah pun jadi follower dia..so, ce try cek blog yang korang follow...ner tau dia ada dalam list tuh ke..hoho *perlu ke??* tapi kalau tak follow lagi or tak pernah dengar pun nama Cik Violet nih, haaa moh lerr terjah blog dia reramai *pssst, dia cantik woo!*

Cik Violet nih actually saya punya member masa sekolah mrsm 'keretapi-itik' dulu..kitorang pernah satu group belajar *almaklumlah masa tuh nak spm kan* *wait..wait..why i m telling u ols pasal dia?..erkkk* uhh never mind..

Aha sebenarnya just nak bagitau yang dia tag saya untuk join GA ini..yeah GA from Edy..itu jer lah pun..tapi mukadimah panjang bebenor *yeah..yeah, i know..what a waste of time reading that* huhu..


So, ada sesiapa yang berminat nak join this GA?? *psstt hadiah dia, not bad what..cute lagi! nak tau, terjah blog Edy ok..hehe*

Korang klik je gambar tuh..woraitzz?? tak yah nak segan-segan sangatlah kan..ngeeee~

Dalam entry nih, should be kenalah ada 2 link nih..tadaaaa
Ohh ye, follow sekali tau!

Last skali..kena tag at least sorang blogger lain..sooo saya tag wawa ..

Done!!! like usual, kenalah link kan kat pihak penganjur..lalala

Opzz hampir terlupa..tarikh tutup: 11.59 malam 7 Ogos 2011..

Sekian, assalamualaikum~
~((: terima kasih sudi baca :))~

6 comments:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

nadzwareina said...

syae, mlm ni pas terawih aku buat ye :) thnx bnyk sudi tag aku. nnt pape contest aku join aku mmg nk tag ko hehe

Sha said...

Edy: Selamat berpuasa gak..n thx :D

Butterflyana: Thx awak! ;)

Wawa: hehe..small matter jer lah..buat! jgn tak buat ;p

cik violet said...

shae..mukadimah tu mmg pnjg sgtla kan..btw thanx..haha..

ak ingat ko mentor ak time mrsm keretapi-itik tu..hehe..

gudlux shae !! ;D

Sha said...

hahah..mmg pjg sgt la kn..
thx paah..n u 2..gud lux gk!!!

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz