Sep 23, 2012

Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Segmen kali nih datang dari Cik Si Pipi Merah..syarat2 nk join dye memang lah SANGAT SIMPLE! i loikkkeeee...sebab tuh ak terus je join..ngeee..jom lah joinnnn...rugi xjoin..!



http://i.imgur.com/R9WWM.png


Syarat2:

1) Follow tuan blog

2) Buat 1 entry bertajuk "Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah" & tampalkan banner di atas  dalam entry

3) Tinggalkan link entry kat ruangan komen



Tarikh tutup: heh sesuke hati cik si pipi merah nak tutup bile...*sempoii*


~((: terima kasih sudi baca :))~

5 comments:

لين Si Pipi Merah said...

eheh sempoii..i loiiike gakk...senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat lagi kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

teratai said...

Oh mudah nya...!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz