Oct 9, 2012

"Impian Mampu - Abg Stalker"

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum



Klik ORANG HIJAU kat atas nih untuk join :)~


Impian saya adalah ingin selalu berada di lingkungan ahli keluarga.  Ditemani gelak ketawa mereka sudah cukup membuatkan hidup saya bahagia.  Selain Allah, hidup ini sepi dan kosong tanpa mereka. 



"....4rd contest "Impian Mampu" motif beramal sambil menang.Setiap 1 PENYERTAAN,abg akan kira RM1 (duit abg).Jumlah terkumpul penyertaan,abg akan dermakn ke rumah anak-anak yatim dan miskin,InsyaAllah dipermudahkn. Just join untuk naikkn jumlah duit terkumpul untuk diderma, sambil tu 'Impian Mampu' antara setiap penyertaan yg MENARIK akn menang hadiah...." 
(Abg Stalker, 2012)




Okeyh...untuk insan2 bertuah kat bawah nih...anda di-WAJIB-kan untuk join...*it's not dat hard dear...just list out impian korang...easy right? ;))~*




Dan semua followers aku...DIJEMPUT meng-join contest brader Stalker nih..sambil ber-impian, sambil menderma...x susah kan untuk kutip pahala....janji niat ikhlas, insyaAllah :))



Those yang mungkin tersesat ke belog usang nih pun di alu2kan menyertai contest nih...



Expiry date: 30 Nov 2012


p/s: kalo nk d ikutkan banyak glerrr ak nk list out kn impian aku..tpi kang kalo lbey DISQUALIFIED...hekhekhek





~((: terima kasih sudi baca :))~

3 comments:

Ogy Nordin said...

HHahahah dah lama tag mengetag ni tak wujud..ok la nanti saya join ok.
Thanks for tagging me.

Abg Stalker said...

tqvm sha :) hrtu tny kn.abg nk dermakn kt rmh anak yatim dan miskin kt kampung abg,melaka.

Lily said...

tq tag.. insyaallah nnti lily join :)

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz