Sep 28, 2013

Harge tiket MAS: Istimewa Hanya Untuk Kakitangan Kerajaan

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Mungkin ramai yang dah tahu...MAS sekarang tengoh buat promosi untuk kakitangan kerajaan...unfortunately aku baru jumpe iklan nih 3 days ago..sobs sobs..






Itupun jumpa dekat fb..lepas jumpa memang aku terus bukak MAS nye website...trying to find suitable date...konon nak book la..padahal aku jz nak tgk betul ke rate dye mcm yang diiklan kan kalo travel within period yang dinyatakan...



Unfortunately...once again...aku hampa...sebab xdapat arge yang dinyatakan dalam iklan....aku wonder, eyh xkan cepat sangat habis..kalo macam tuh...laju betol rakyat malaysia nih book tiket...



Haiii...nampknye aku mmg xde rezki la beli tiket MAS... *heh padahal awal2 dah book AA tiket...kui3* saje je la pun...juz to check arge murah tuh stil available ke x...



Kepada korang2 yang mungkin planning nk ke negare2 yang dinyatakan dlm iklan nih...masih sempat kalo nak book tiket MAS yang murah nih..tuh pn kalo masih ade lagi la..hihi...selamat berjaya!



ssk-bintulu-280913




~((: terima kasih sudi baca :))~

4 comments:

aide said...

harga still on as stated tp xleh book online. kena g kaunter MAS dgn payslip or kad nutp or any proof utk buktikan kita penjawat awam. esok last.cepat3!!!

Sha said...

ohhh yeke...thx for d info :))

Anonymous said...

sy ngn my dad baru je g dkt KL Central kaunter, but they claim this offer has been open to others too....when we check check with customer service, diorg deny plak...pening la...

Sha said...

eyhh mcm tu plk....xptt la kalo mcm tuh..kalo offer utk kakitgn krjaan, bia la utk kakitgn krjaan je..nseb bek dyorg xckp offer tuh dah closed..lagi la menimbulkan kemarahan je..huhu

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz