Mar 28, 2013

Good Friday

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Setelah sekian lama, aku kembali ke teratak usang ini...kesibukan dan keletihan dengan kerja seharian di klinik serta kemalasan yang menggunung, membuatkan aku begitu cukup cukup malas untuk meng-update belog...



Kini,  tatkala aku ditinggalkan keseorangan di rumah sewaku ini...hati ini tibe2 meronta2 untuk menulis....xpe, xbanyak pun, cukup la sekadar meluahkan ape yang membukit di hati...



Bila berada nun jauh di negeri orang, merentasi lautan lagi tuh...memang tak sah kalau tak tengok kalender dan flight ticket...heeeeeheeee



Dan tadi, siap aku planning bila nak balik semenanjung...kalau nak diikutkan, majority ticket price bwh rm500...hurmmm okeyhlah tuh kot....*kot?..- habis aku nak murah mane lagi??? tggu promosi? yang kne book awal2 giler babeng? heh*






*kalo aku tengok time skg nih, hrge dye gini la...kalo aku tgk time lain, xdapatnye arge gini....mesty mahai nye la....soooo, aku kne cepat2 book...ye dak?? **kopakkk aku weyhhh*



Memang aku xde keje nak buat malam2 jumaat nih....ohhh btw, esok cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Yeay!!!  kat sarawak nih ade cuti sempena GOOD FRIDAY...semenanjung ade????? xdeeeee kan.....hehe..ohhhhh berbahagialah hamba di jumaat yang penuh barakah esok...alhamdulillah :))~



~((: terima kasih sudi baca :))~

7 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu,

selamat balik ke semenanjung...

Abg Stalker said...

btl2 tulisan doktor T_T mende dia tulis tu. blk naik tongkang je..lol.sabar ye ira :D

Sha said...

@Rapunzeel: insyaAllah.. :))


@Abg Stalker: haha agk la nak naek tongkang..mrentas laut china sltn tuh..ntah bile bley smpi..

sosadso said...

..dah campur skali ngan tax ker tu..hehe..lari budget kang..salu booking online ade caj lagi tu ha..tetap setia ngan MAS..selamat bercuti..take ur time..santai2 jiwa..rehat2 minda..

Sha said...

@ sosadso: xcmpur g..kalo cmpr mmg lbey lg..nk wut cane, MAS trlalu mahal..xmampu la..

sosadso said...

haah..tp kdg2 lebih kurang gak tuh.. aplg emergency, berasap la wallet. Elok ape2 plan booking awal no..pepun hak masing.. sy ska mas, plan awal2 jer..hehe

sosadso said...

emm..kdg lebihn kurang jer dua2 mas n aa nih..apepun mmg kene booking awal tuh br bebaloi..kalu last minit..perrgghh. same due nih. byk kali tiket burned dah aa ni..missed huuhu. Klau mas, gtau awal kalu kensel, salu dpt gak selamat tiket, cume tambah duet. pepun hak masing, sy ska mas hihi

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz