Apr 22, 2012

C.S.I Exam

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Dah lama tak 'melepak' kat sini...lantaran kesibukan yang melampau+kestressan yang tak terkata+ketidakada mood berblog yang ekstrem menyebabkan blog teratak usang nih semakin usang...


Di pagi ahad 22 april nih, sepatutnya aku keje...tapiiiiiiiiiiiiiii MALAS...hahaha..tak de lah, aku dah tukar dengan member lain untuk ganti tempat aku keje harini..jadik, next week haruslah aku keje untuk menggantikan tempat member tuh balik..


Bukan tak nak kerja rini, tapi sebab case clerking punya pasal..banyak lagi case yang aku tak sempat nak clerk masa hari biase..tuh yang minta member tuh ganti..dengan harapan, boleh lah aku setel clerk case harini..plus, sebenarnye, x berapa nak selesa kerja dengan pegawai yang bertugas harini...sebab dye garang...huhuhu


*nak pergi tempat nih, tapi tak tau bila nak jejak*


19 march harituh, aku ada ambik csi exam a.k.a forensic exam a.k.a pharmacy law exam...exam nih memang wajib kena ambil bagi semua pegawai farmasi pelatih (PRP)...sebab kalo lulus exam nih, baru lah boleh jadik fully registered pharmacist (FRP)..kalo x lulus, hang ulang la sampai lulus..selagi tak lulus, selagi tuh tak dapat status FRP tuh *if i m not mistaken lah*


Minggu lepas, semua PRP kat hpj nevessss...neves lah sebab result exam tuh dah keluar...cuma tinggal nak umumkan je kat kitorang...fuhhh siyes tak tenang sepanjang minggu lepas...dan hari yang di nanti2 sampai...hari jumaat ritu keluar...lagi bertambah ketar aku dibuatnye..hati kat dalam nih, tak payah nak kata, degupan dye dah jadi tak teratur...berdebar weyhhh


Jeng jeng...alhamdulillah...LULUS! almost all PRP lulus dengan jayanya...hehehe..happy weyh..kalo nak ingat balik waktu exam tuh, soalan MCQ dye susah..memang tak sempat aku nak bukak buku cek satu2 jawapan dye *exam open book*..mana yang sempat je cek..tak sempat tuh, hentam sudah lerrrr...essay question alhamdulillah lah sejibik sejiban macam yang discuss masa tutorial tuh..tapi ader je yang aku tinggal...ader lah dalm 2 3 soalan..ahahha..


But overall, alhamdulillah...




~((: terima kasih sudi baca :))~

1 comment:

Edy Zaidi said...

Salam..mintak jasa baik anda semua yang berkelapangan untuk Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year (VOTE TIAP2 HARI TAU)

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz