Feb 17, 2012

Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum


Alhamdulillah hari nih balik sebelum langit tuh bertukar kaler gelap..hehe..seminggu nih, xsah kalo tak jejak rumah lepas 8malam..pernah sekali jejak rumah area 11 malam..naseb baek parents xbising...dan alhamdulillah dyorang memahami anak dye yg keje dye dok bertapa kat hosp tuh..hohoho



Semua gara2 kena check level drug dalam blood patient..dan setel kan hal yang berkaitan..dah la mesin yang nk check level drug dalam blood sample patient buat masalah..lagiii la lambat jadiknya..tambah dengan nurse yang anta blood sample nak dekat pukul 5...haiii sabor je la...knp la tak anta before 4.30pm? patut bley balik 5-5pm, tup2 terlajak sampai 11pm..tensiion je!



Nurse+Doc! Len kali kalo dah ambil darah patient tuh, cepat2 lah sikit anta kat bahagian TDM! patut dah bley sampai kat TDM area 2 lbey..nih, area 4lbey baru sampai..hishhh mmg sengaje je nk bagi kitorang yang kat TDM nih balik lambat!..kitorang yang kje kat TDM tuh pn nak blik awal jugak pe! xde kje lah nak stay hosp tuh sampai tengah malam..! lain la jenis yang workaholic..



ESOK CUTI!!!!!!!! YEAYYYYY!!!!!!! HEAVEN!!!


Plan nak pi tengok Ghost Rider yang ke2..kat alamanda baru release rini..tempat lain xtau la bila dye released..



Tengok trailer dye tadi...huh best2...







Tapii........................ada sstgh member ckp xbest...yeke??? *knp ak tgk trailer dye mcm best je...lgi pn hero tetap sama ape..hehehe*


p/s: lantak la kalo depa dok ckp xbest2...ak nak jugak tgk..cume carik masa yg seswai jer..ngeee



~((: terima kasih sudi baca :))~

1 comment:

RazFiRa said...

tgok trailer mcm best.. hehehe

Copyright © 2012 | Designed by Syahkamz